Welkom op het forum

Gestart door Michiel, 01 december 2006, 09:27:52

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Michiel

Welkom op het forum van de Micrafanclub Nederland.

Dit forum is bedoeld voor iedereen die een Nissan Micra rijdt, die gek van een Micra is of het gewoon leuk vind om over auto's te praten. Je hoeft dus niet perse in het bezit te zijn van een Micra om lid te zijn. Als je een ander type Nissan, een geheel ander merk of zelfs niet eens in het bezit van een auto bent, ben je welkom. Kortom iedereen is welkom.

Het registreren op het forum is gratis, heb je al een account. Log dan in op het forum.

Zoals altijd, hou het netjes op het forum.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de MicraFanClub Nederland

Larrs

De voorwaarden:

U stemt ermee in geen privacy-gevoelige, onjuiste, kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel geörienteerde of anderszins in strijd met de in Nederland geldende wetten en regels zijnde berichten te plaatsen.
Ook godslastering en vloeken wort dus niet toegestaan.
Tevens stemt u ermee in geen spam, kettingbrieven, advertenties, sollicaties of andere berichtgevingen te plaatsen.

Mocht bovenstaande in een van je berichten voorkomen dan zullen we het bericht zonder pardon verwijderen.

De webmasters en beheerders van dit forum zijn niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud van dit forum. Zij zullen wel proberen ongewenst materiaal zo spoedig mogelijk van het forum te verwijderen.

U bent volledig verantwoordelijk voor de inhoud van door u geplaatste berichten en stemt ermee in de eigenaar van dit forum te vrijwaren van eventuele gevolgen van door u geplaatste berichten. De eigenaar van dit forum behoudt zich het recht voor uw identiteit vrij te geven in geval dit rechtens nodig is.

Beheerders hebben het recht alle berichten te verwijderen, bewerken en verplaatsen als zij dit nodig achten. Ook hebben zij het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Daarnaast hebben zij het recht door u geplaatste informatie te gebruiken voor doeleinden die het forum dienen.

Beheerders hebben het recht om inactieve accounts te verwijderen, waarvan geen activiteit is waargenomen sinds de registratie na 1 jaar oftewel 365 dagen.

Bij elk door u geplaatst bericht wordt het IP-adres opgeslagen om indien nodig uw berichtgeving te blokkeren of uw Internet Service Provider te achterhalen in geval van onwettige actie.

Dit forum plaatst een cookie, een klein tekstbestand met informatie zoals uw login-naam en wachtwoord, op uw computer (via uw browser-programma). Dit cookie wordt enkel en alleen gebruikt om u ingelogd te houden dan wel u uit te loggen.

Beheerders zijn niet aansprakelijk voor hackpogingen of de gevolgen van geslaagde hackpogingen.

Indien u zich niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van beheerders en moderators niet opvolgt, kunt u meteen en permanent geblokkeerd worden. Eventueel wordt uw service provider op de hoogte gesteld van uw gedrag.
Ik heb geen Nissan Micra 1.3 (K11) meer, wel weer een Japanner.