Adrenaline's Nissan Micra K11

Gestart door Adrenaline, 16 augustus 2017, 13:36:17

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

.maarten

Zo'n pookje is echt handig. Vreemd dat Nissan dat er niet af fabriek in heeft gezet.

Adrenaline

Citaat van: .maarten op 01 januari 2023, 18:56:05
Zo'n pookje is echt handig. Vreemd dat Nissan dat er niet af fabriek in heeft gezet.

Idd, zo super handig met deze schijt weer dagen  ;D

Adrenaline

#137
Pimpen van me Micra gaat door. Ooit had ik bij me vorige micra de 2nd facelift koplampen binnen kappen zwart gespoten. Heb die er erop gezet en uitzicht voor en na. Daarbij ook me achterraam laten blinderen en de zij achteramen heb ik zelf geblindeerd en das ook gedaan plus zonnestrip boven de voorraam. Me Micra had geen mistlapen en had dat ook eerder gekocht. Wel aagesloten op de originele mistlamp kabels maar ze branden nog  niet omdat er een Mistlamp Relay mist boven de zekeringkast. Dat komt nog erop en zal werken. Nog een toevoeging een motorkap matje. Alles voor een rijke uitrusting en word rijden veel leuker :) :mfc:
Adrenaline

Goedezondagmiddag allemaal. Pimpen van me Micra gaat door. Volgende week vrijdag word de airco gecontroleerd op de lekage. Word stikstof erin gepompt en druk gehouden om te kunnen zien waar het lekt.

Tot zo ver ook GA16DE filterbak erop gezet. Meer lucht meer vermogen op een 1.4 :)Ook de voorzijramen geblindeerd met 60% folie.Daarbij ook nieuwe lichtmetalen velgen gehaald en zitter dr op.
En nu even een veerpootbrug vinden zodat ik scherp door de bochten kan  O0 :P

Adrenaline

Goedenavond allemaal. Aangezien lente is en dagen warmer gaat worden wou ik graag me micras airco werkend hebben. Alleen door een lekage kon ik het niet gebruiken. Na opsporing bleek dat de condensor lek was, overal gatenkaas. Heb een nieuwe condensor gekocht en heb die gemonteerd. Na alle spanning liet ik me airco weer bijvullen met volledige test. Deze x geen lekage gevonden en helemaal bijgevuld. Airco werkt en blaast emorme koude lucht naar binnen. Word weer fijn en fris rijden in de warme dagen! :D  O0

Foto's.maarten

Daar ga je veel plezier van hebben in de zomer.

Adrenaline

Citaat van: .maarten op 12 april 2023, 11:15:59Daar ga je veel plezier van hebben in de zomer.

Zeker! Met plezier rijden met langer daglicht en warme dagen. Zoals je ook zei vaak is de condensor alleen die kapot gaat. Aircopomp, ventilator, droger werken altijd wel.