Camco Systems Club Korting 15% voor alle leden!

Gestart door Camco Systems, 04 april 2012, 17:08:22

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Camco SystemsCamco Systems Club Korting 15% voor alle leden!

De herintroductie van Camco Systems en de nieuwe Camco Systems afstand start alarmsystemen willen wij graag vieren, en wel met de club leden van de Micra Fan Club! Daar hoort natuurlijk een leuke club-actie bij! Camco Systems is al bijna 10 jaar de No.1 in 2-weg alarm systemen en is terug van weg geweest! Om dit te vieren geven wij nu dus lekkere korting van 10% op de bon, wat op kan lopen tot wel €50,- per systeem! De overige 5% van die 15% storten wij terug in jullie club-kas, zo sponsoren wij én jullie met iedere aankoop ook nog de club!

Uitleg:

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Als lid van de club kan iedereen die een bestelling wil plaatsen zich aanmelden, telefonisch of op onze website, als je je bestelling hebt uitgekozen en deze wil betalen kun je bij bestelling afronden de speciaal voor jullie club gemaakte actiecode invullen in het veld "kortingsbon", druk op "inwisselen", waardoor de actie-korting automatisch van het te betalen bedrag af zal worden afgehaald.

De kortings code: MFC10

Verder kunnen leden op vertoon van hun lidmaatschaps kaart of club-pas, op beurzen of evenementen waar wij staan, ook gebruik maken van deze korting op niet afgeprijsde producten.(let wel: op beurzen zijn bijna al onze producten vaak al afgeprijsd!)

Let op: je kunt de code op de website maar eenmaal gebruiken, bedenk dus goed welke producten je wilt bestellen voordat je deze korting gebruikt. Wil je bijvoorbeeld ook iets voor een vriend/vriendin of kennis wat bestellen, doe dit dan in een bestelling zodat je optimaal gebruik maakt van de korting!

De kortingcode is tevens club-gebonden.

Heb je vragen of opmerkingen/suggestie's, neem dan gerust contact met ons op!

http://www.camcosystems.nl
service@camcosystems.nl
0900-2886252

Groeten Won
Camco Systems Team